Claudiu Niculescu, audiat la DIICOT Cluj în dosarul transferurilor FOTO/VIDEO

Claudiu Niculescu, audiat la DIICOT Cluj în dosarul transferurilor FOTO/VIDEO
Claudiu Niculescu, fostul antrenor al Universităţii Cluj, se află în aceste momente la DIICOT Cluj unde este audiat în dosarul transferurilor a 15 jucători de la „U" la Petrolul.

Sursele ziuadecj.ro spun că în perioada următoare o sa fie audiaţi şi jucătorii care au plecat de la „U" la Petrolul, deşi aceştia, în urmă cu o săptămână, spuneau că nu au primit citaţie din partea DIICOT. Procurorii studiază în special cazurile lui Gheorghe Grozav, Ovidiu Hoban şi Marian Cristescu pentru care "U" a plătit anumite sume de bani ajunse în total la peste 350.000 de euro în momentul achiziţionării lor.

În data de 5 decembrie, la DIICOT Cluj a fost audiat fostul finanţator al Universităţii, Florian Walter

UPDATE: Claudiu Niculescu a părăsit în urmă cu 20 minute sediul DIICOT Cluj după mai bine de 3 ore de audieri şi nu a dorit să dea prea multe declaraţii.

"Dacă sunt martor sau învinuit, voi ar trebui să ştiţi foarte bine în ce calitate sunt chemat aici. Nu ştiu dacă vor mai fi chemaţi şi alţi foşti colegi, nu am vorbit cu ei şi nici cu Walter", a spus Niculescu. Acesta a lăsat să se înţeleagă că a fost audiat în calitate de martor.

Fostul antreonor al Universităţii s-a declarat destul de sceptic în ceea ce priveşte preluarea clubului de un alt investitor. "Au fost foarte multe zvonuri. Până ce nu e negru pe alb, nu mai cred. Sper să se schimbe situaţia deoarece "U" Cluj merită mai mult".

Niculescu şi-a reziliat aseară contractul de antrenor cu FC Bihor şi spune că în perioada următoare s-ar putea să pregătească o altă echipă din România.

Etichete
Comenteaza