Claudiu Petrila, dorit în La Liga: "Considerăm că valoarea lui este peste oferta primită"

Claudiu Petrila, dorit în La Liga: "Considerăm că valoarea lui este peste oferta primită"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, a vorbit despre oferte sosite pe adresa "feroviarilor" pentru jucătorii care au impresionat în sezonul trecut.

CFR Cluj a bifat mai multe achiziții înainte de plecarea în cantonamentul din Austria și a renunțat și la o parte dintre fotbaliștii pe care Dan Petrescu s-a bazat mai puțin în stagiunea precedentă.

Totuși, și alți fotbaliști ai campioanei ar putea pleca până la finalul perioadei de mercato. Președintele echipei din Gruia, Cristi Balaj, a dezvăluit numele jucătorilor care au atras interesul cluburilor din străinătate, Petrila fiind dorit chiar în La Liga.

"Există oferte pentru Claudiu Petrila, Gabriel Debeljuh, Nana Boateng. Vânzările sau transferurile importante încă n-au avut loc la CFR Cluj. Vorbim de echipa campioană, este normal să existe oferte importante. Ofertele trebuie să fie și pe placul clubului, nu doar pe placul jucătorilor.

Am încasat bani de la Rapid pentru Valentin Costache și Florin Ștefan. La Petrila a existat o ofertă din Statele Unite și o ofertă din Spania, din prima divizie. Încercăm să-i facem un preț mai mare lui Petrila. Considerăm că valoarea lui este peste oferta primită. Nu discut de cifre.

Când vorbim de vânzări de jucători, este foarte greu să ne pronunțăm. Știm că este urmărit de echipe importante, dar nu știm când ar putea apăra o ofertă importantă. Dacă îl vom vinde pe Petrila, vom încerca să păstrăm un procent. Sunt convinși că va crește foarte mult.

Lui Jonathan Rodriguez i-am oferit două opțiuni. S-a discutat și cu Universitatea Cluj, rămâne de văzut unde va ajunge. Depinde ce își dorește și jucătorul. Împrumutul lui la Dinamo expiră la finalul lunii", a spus oficialul campioanei pentru Playsport.

Gabriel Debeljuh și Claudiu Petrila au înscris 19, respectiv 10 goluri în sezonul trecut, în timp ce Nana Boateng a impresionat în linia mediană a "feroviarilor".

Comenteaza