Claudiu Petrila, după ce a marcat în poarta foştilor colegi de la CFR Cluj şi a închis scorul în partida cu Rapid

Claudiu Petrila, după ce a marcat în poarta foştilor colegi de la CFR Cluj şi a închis scorul în partida cu Rapid
| Foto: Foto: facebook.com/FCRapid1923oficial

Rapid s-a impus în meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 3-1, din etapa a zecea a SuperLigii, iar golul cu numărul 3 marcat de Rapid în minutul 71 a venit prin reuşita fostului CFR-ist Claudiu Petrila. 

Claudiu Petrila (22 ani) a marcat împotriva fostei sale echipe și a stabilit scorul final. Fotbalistul a transmis că se simte excelent la gruparea din Giulești, unde Cristiano Bergodi are încredere deplină în el.

”Ne bucurăm că am câștigat. E un sentiment frumos. Dăm totul pe teren. Ne-am motivat bine împreună cu Mister. Ne-a spus ce am greșit și le-am corectat. Cred că știau și ei că dacă vii în Giulești trebuie să lupți.

Noi am luptat. E o victorie foarte importantă. Sunt trei puncte care ne duc pe podium. Nu vreau să demonstrez nimic. Am dat totul și așa o să fac, indiferent de adversar.

Mă simt foarte bine. Mi se acordă foarte multă încredere. Nu a fost o bucurie mare, ci una ca după oricare altă victorie. Săpunaru știe cum să ne motiveze înainte de fiecare meci”, a declarat Claudiu Petrila la finalul meciului, citat de digisport.ro. 

Jucătorul în vârstă de 22 de ani a fost împrumutat de formația din capitală, de la CFR Cluj la sfârşitul lunii iulie. Petrila are și opțiunea unui transfer definitiv la Rapid. De-a lungul carierei sale la CFR Cluj, Petrila a adunat în palmaresul său 4 trofee de Campion al României.

Comenteaza