Claudiu Rogozan: ”U” Cluj e un club profesionist, locul ei e în Liga 1”

Claudiu Rogozan: ”U” Cluj e un club profesionist, locul ei e în Liga 1”
Mijlocașul Universității Cluj, Claudiu Rogozan (24 ani), se simte excelent în tricoul ”Șepcilor roșii” și are obiective mari pentru sezoanele următoare.

"Rogo" a devenit titular incontestabil de când a fost adus de la Unirea Jucu (Liga a III-a), în această iarnă, alături de Marius Ionescu și Tinuț Budăcan.

"Universitatea Cluj este un club profesionist. Avem un antrenor extraordinar, un profesionist desăvârșit. Sper ca "U" să ajungă pe prima scenă până în 2019, acolo unde îi este locul. Este un obiectiv realizabil și putem să îl îndeplinim cu câteva transferuri din Liga a II-a. În ceea ce mă privește, îmi doresc să confirm, iar din vară să reușesc să rămân la club. Ar fi extraordinar să mă aflu aici până în Liga a II-a sau chiar mai sus", a declarat Claudiu Rogozan, pe fcuniversitateacluj.ro.

Sâmbătă, în Ajunul Paștelui, de la ora 15:00, "Șepcile roșii" vor evolua în deplasare cu locul secund din liga a patra clujeană, Olimpia Gherla. Înaintea acestei confruntări, trupa lui Marius Popescu este lider autoritar în serie, cu 55 de puncte și cu un golaveraj de 120-7.

"O să ne aștepte un meci greu, am înțeles că există unele probleme cu terenul și că a fost peticit cu nisip. După cum bine a spus și domnul profesor (antrenorul Marius Popescu, n. red), ambele echipe vor juca pe același gazon, cu aceeași minge. Din punct de vedere valoric suntem peste ei, aşa că sperăm să facem un meci bun și să ne îndeplinim obiectivul, obținând o nouă victorie", a adăugat Rogozan.

Pe lângă Unirea Jucu, el a mai jucat de-a lungul carierei la Gloria Bistrița, Unirea Dej și Damila Măciuca.

Comenteaza