Clauză surpinzătoare în contractul unui fotbalist de la CFR Cluj

Clauză surpinzătoare în contractul unui fotbalist de la CFR Cluj
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre fotbaliștii ce au semnat cu formația din Gruia în pauza de vară a introdus în contractul său cu campioana o clauză neobinșuită.

CFR Cluj a avut o campanie de achiziții importantă și a întârit toate compartimentele cu jucătorii aduși în vară. Unul dintre numele surpriză care au semnat cu campioana este Alexadnru Pașcanu. Tânărul fundaș a sosit de la formația U23 a celor de la Leicester, după ce a făcut un Campionat European de Tineret foarte bun.

Prin prezența în semifinale, România și-a asigurat prezența la Jocurile Olimpice din vara anului viitor, iar Pașcanu a făcut tot posibilul pentur a fi sigur de prezența sa la Tokyo. Stopperul a inclus o clauză cel puțin neobinșuită în contractul său cu CFR Cluj, care îi permite să evolueze la Olimpiadă, având în vedere că turneul final se va disputa în plin campionat.

“Eu am o clauză în contractul cu CFR pentru a fi lăsat să joc la Jocurile Olimpice. Am muncit mult pentru asta și nu vreau să lipsesc. Abia aștept experiența de vara viitoare”, a declarat Pașcanu la finalul meciului cu Ucraine, câștigat de ”tricolori” cu 3-0.

Comenteaza