Club de fotbal, caut fotbalişti. "U" Cluj îşi completează lotul cu un trial

Club de fotbal, caut fotbalişti.
Noii conducători ai Universităţii Cluj au decis să organizeze un trial pentru a alcătui lotul cu care "studenţii" vor juca în Liga a IV-a.

Ioan Ovidiu Sabău, managerul sportiv al clubului, şi tehnicienii Marius Popescu şi Zsolt Szilagyi caută viitoarele vedete ale Universităţii Cluj. Clubul va organiza un trial la care sunt aşteptaţi jucători născuţi înainte de anul 2000.

Cei care vor să îmbrace tricoul alb-negru sunt chemaţi în 23 şi 24 august, la ora 9, pe terenul din baza CMC din Cluj-Napoca (strada Augustin Bunea nr. 1).

"Povestea Universităţii Cluj continuă în Liga a IV-a, printr-un parteneriat între comunitate şi universităţile clujene, în centrul căruia se află sportivii şi suporterii. Clubul fondat în 1919 se întoarce, astfel, la valorile care l-au transformat într-unul dintre cele mai iubite branduri sportive din România", se arată într-un comunicat de preă al clubului.

Universitatea Cluj, în noua formulă, promite să acorde o atenţie specială educării şi formării tinerilor prin sport, în concordanţă cu crezul lui Iuliu Haţieganu: "Scopul nostru nu este acela de a crea campioni, ci oameni sănătoşi; nu record, ci armonie; nu ură, ci camaraderie; nu victorie personală, ci victoria naţiunii; nu speculă, ci jertfă".

"Continuând tradiţia de aproape 100 de ani, "studenţii" caută acum liderii noii generaţii care va lupta pentru promovare în sezonul 2016/2017", este mesajul cu care "Şepcile roşii" speră să găsească fotbalişti talentaţi care să completeze lotul cu care Universitatea Cluj va aborda noul sezon.

Comenteaza