Clubul CFR Cluj, amendat cu 10.000 de lei pentru aprinderea de fumigene de către suporteri

Clubul CFR Cluj, amendat cu 10.000 de lei pentru aprinderea de fumigene de către suporteri
Clubul de fotbal CFR Cluj a fost amendat cu 10.000 de lei de către Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, după partida disputată duminică seară de echipa clujeană cu Dinamo Bucureşti.
Motivul sancţiunii îl constituie aprinderea de către suporterii CFR-işti, în timpul meciului, a unor materiale pirotehnice.

“Sancţiunea a fost acordată pentru nerespectarea obligaţiilor ce revin organizatorului cu privire la încercarea de introducere şi introducerea de materiale pirotehnice în arena sportivă în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive”, precizează reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Totodată Jandarmeria clujeană a sancţionat 15 persoane, dintre care 9 suporteri ai echipei Dinamo, pentru altercaţia care a avut loc la peluza a II-a în timpul primei reprize.

Jandarmii vor lua măsuri şi împotriva celor care au introdus şi au folosit în stadion materiale pirotehnice, după studierea înregistrîrilor video.

Comenteaza