Clujeanul medaliat la Rio 2016, depistat dopat: Nu mi-e teamă, nu am de ce să îmi fie teamă

Clujeanul medaliat la Rio 2016, depistat dopat: Nu mi-e teamă, nu am de ce să îmi fie teamă
Halterofilul Gabriel Sîncrăian, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Rio, depistat pozitiv în cadrul unui control antidoping, a declarat, luni, că nu are nicio informaţie oficială despre acest lucru şi că nu îi este teamă, conform TVR.

Potrivit postului public de televiziune, România va pierde medalia de bronz, iar Comitetul Olimpic şi Sportiv Român va trebui să plătească 100.000 de euro către Comitetul Internaţional Olimpic. Delegaţia României ar putea rămâne cu patru medalii, una de aur, una de argint şi două de bronz.

„Nu am primit nicio informaţie oficială. Nu mi-e teamă, nu am de ce să îmi fie teamă”, a declarat Sîncrăian pentru TVR.

Halterofilul român a concurat la categoria 85 kg şi a obţinut medalia de bronz cu nou record personal, de plus 20 de kilograme. Sportivul din Bistriţa a ajuns la şase kilograme de recordul mondial, performanţă cu care a s-a clasat pe locul 3. Sîncrăian a totalizat 390 kg, după 173 kg la stilul smuls şi 217 kg la aruncat.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza