Clujenii, dornici să privească de aproape trofeul Ligii Campionilor FOTO / VIDEO

Clujenii, dornici să privească de aproape trofeul Ligii Campionilor FOTO / VIDEO
Trofeul Champions League a ajuns în această după-masă la Cluj-Napoca, unde câteva zeci de clujeni au ignorat ploaia de afară aşteptând să privească de aproape şi să îşi facă poze cu el.

Trofeul a fost însoţit la Cluj de fostul internaţional Miodrag Belodedici, câştigător al Ligii Campionilor în două rânduri, în 1986, cu Steaua şi 1991, cu Steaua Roşie Belgrad.

De asemenea, trofeul a fost întâmpinat şi de primarul Emil Boc. 

Un amănunt interesant îl reprezintă faptul că trofeul este incripţionat în limba franceză - "Coupe des clubs champions europeens"  pe spate, sub titulatura "Vainceurs" fiind gravate numele câştigătoarelor tuturor ediţiilor Ligii Campionilor - Cupa Campionilor Europeni, de până acum.

Trofeul a fost adus în Piaţa Unirii din Cluj cu autocarul cu care este efectuat turneul european UEFA Champions League Throphy Tour 2013, fiind păzit în permanenţă. 

După ce edilul şi fotbalistul s-au pozat cu "giuvaerul" după care râvnesc fotbaliştii profesionişti, în apropierea trofeului au avut acces reprezentanţii presei, iar apoi celelelate persoane dornice, care s-au înscris în prealabil pe o listă.

Dacă mai întâi trofeul a fost dezvăluit încadrat într-o carcasă transparentă, apoi el a fost scos din aceasta, fiind însă plasat în spatele autocarului.

La faţa locului au sosit şi jucătătorii echipei Sănătatea Cluj, calificată de trei ori, în ultimii ani, în fazele superioare ale Cupei României la fotbal.

În ciuda ploii de afară, câteva zeci de clujeni au aşteptat să poată vedea trofeul şi să îşi facă poze alături de acesta.

"Voi sta. Vreau să am o poză, clar", punctează un tânăr. "Aş mai sta, dar trebuie să mă întorc la serviciu", menţionează un altul.

Trofeul Ligii Campionilor se află în România în cadrul UEFA Champions League Throphy Tour 2013 în intervalul 30 septembrie - 6 octombrie şi acoperă patru oraşe, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Bucureşti.

 

Comenteaza