Clujenii i-au băgat pe olteni în lupta pentru titlu. CFR a pierdut cu CS U Craiova

Clujenii i-au băgat pe olteni în lupta pentru titlu. CFR a pierdut cu CS U Craiova
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Adrian Mutu a fost învinsă pe teren propriu, scor 1-2, și a căzut pe locul al patrulea în clasamentul Superligii.

Încă de la începutul jocului din Gruia, "feroviarii" s-au instalat în jumătatea adversă și au dominat. Clujenii i-au asaltat pe olteni cu o serie de cornere ce a părut interminabilă, însă fazele fixe ale CFR-ului nu mai au același succes precum în trecut. Prima ocazie importantă venit în minutul 14, când mingea atinsă de Bîrligea a fost respinsă spectaculos de Popescu, iar gazdele au susținut că balonul a trecut de linia porții, însă meciul a continuat.

Tot Bîrligea a rămas cel mai periculos om al echipei clujene și în minutele ce au urmat și a fost blocat din nou de Popescu (33). Spre surprinderea celor prezenți, oaspeții aveau să fie cei care au deschis scorul. Bancu a șutat puternic la colțul lung, Sava a respins în față, iar Baiaram a fost pe fază și a reluat în plasă (38). Repriza s-a încheiat cu o nouă ocazie semnată de Ivan și cu oaspeții având avantaj minim, scor 0-1.

Actul secund a început cum nu se poate mai prost pentru echipa clujeană. La 5 minute de la reluare, la o minge lungă, Matei Ilie l-a scăpat pe Mitriță, care a majorat diferența cu un șut la colțul scurt (50). Adrian Mutu a mutat și a trimis forțe proaspete pentru ofensivă, însă speranța avea să vină de la unul dintre titulari.

La jumătatea reprizei, Matei Ilie a compensat pentru eroarea de la golul oaspeților și a redus din diferență cu o lovitură de cap, în urma unui corner (66). "Feroviarii" au continuat să caute soluții pentru marcarea golului egalizator, însă în zadar. Misiunea clujenilor s-a complicat și mai tare în final, când Matei Ilie a fost eliminat pentru un fault dur. Așadar, golul mult așteptat nu a mai venit, iar CFR Cluj a pierdut cu 1-2 la intrarea în play-off.

Comenteaza