Foto Clujul a bătut Dejul la fotbal. "U - Unirea 3-2

Clujul a bătut Dejul la fotbal. "U - Unirea 3-2

Cu o săptămână înainte de începutul noului sezon, elevii lui Adrian Falub au mai trecut un test și s-au impus cu 3-2 în fața celor de la Unirea Dej, într-un joc-școală disputat la Baza Sportivă Clujana.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Jocul a fost unul echilibrat în primele minute, ambele echipe tatonându-se la centrul terenului. După 11 minute a apărut și prima ocazie la poarta lui Vâtcă cu un șut pe lângă bara din dreapta. ”U” a replicat rapid, Tamaș a executat de la 25 de metri o lovitură liberă cu pâmântul, portarul advers a respins în față, însă Negrean nu a reușit să profite de oportunitate.

Vâtcă s-a evidențiat din nou la o lovitură liberă, când a respins de sub transversală, în timp ce la poarta oaspeților, ocaziile lui Pop au anunțat prima reușită a partidei. În minutul 38, în urma unei recuperări reușite de Dolghi, o acțiune în care au fost implicați Alex Pop și Cristi Gavra, s-a încheiat cu reușita lui Idan Golan.

Pe finalul reprizei, fotbalistul venit din Israel a marcat al patrulea gol în două meciuri, cu un șut plasat din marginea careului după o lovitură de colț respinsă de apărarea adversă.

Unirea Dej a redus din diferență la nouă minute după reluarea jocului, iar ”U” a pornit în căutarea golului trei. Cu jumătate de oră înainte de final, la o intercepție pe construcția adversarilor, Negrean și Moraru cu o combinație rapidă l-au pus în valoare pe Roskopf, atacantul argentinian crescut de Boca Juniors reușind să înscrie cu un șut de la 16 metri.

În minutul 85, cei din Dej au marcat al doilea gol, la o fază în care vârful acestora a rămas singur cu portarul. La următoarea fază, Gavra și Roskopf nu au reușit să trimită mingea în plasa porții, tabela arătând la finalul celor 90 de minute 3-2 pentru „studenți”.

Primul unsprezece trimis în teren de Adrian Falub:
Vâtcă, Negrean, Dolghi, Tamaș, Luchin, Inacio, Neciu, Mureșan, Pop, Golan, Gavra.

Au mai intrat:
Telcean, Roskopf, Novac, Moraru și Rus.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza