Foto Clujul a câștigat Cupa României la Gimnastică Ritmică, dar micuțele sportive riscă să rămână fără sala de antrenament

Weekendul trecut, a avut loc, la București, Cupa României, unde s-au întrecut primele 6 gimnaste calificate în Campionatele Naționale de la categoria Mica Gimnasta 6 Ani până la categoria senioare, fiind totodată un regal al gimnasticii ritmice românești.

Clujencele au făcut un concurs foarte bun, reușind sa aducă rezultate excepționale pentru CSM Cluj-Napoca. Maia Metea, campioana națională la categoria Mica Gimnasta 7 ani și-a menținut poziția reușind să câștige totodată și Cupa României. Damaris Ielciu a obținut medalia de argint la categoria Mica Gimnasta 8 ani. Maria Mihuț a mai urcat un loc de la Campionatele Nationale, clasându-se pe poziția a V-a la Cupa României.

'Urmează un nou sezon competițional, dar din păcate noi nu știm unde ne vom putea antrena în continuare din cauze financiare și a lipsei de fonduri pe care CSM le are pentru a putea acoperi chiria sălii de antrenament a fetițelor de la gimnastică ritmică. Deși este singura secție de gimnastica ritmica de performanta din județul Cluj, resursele financiare sunt insuficiente pentru a acoperi chiria sălii de antrenament. Încercăm să tragem un semnal de alarmă pentru toți cei care ne-ar putea sări în ajutor', spune antrenoarea Adriana Girba.

Comenteaza