Clujul a dat lovitura. Va găzdui trei competiții sportive de mare amploare

Clujul a dat lovitura. Va găzdui trei competiții sportive de mare amploare
Sala Polivalentă atrage competițiile de amploare ca un magnet

Clujul a propus, federațiile internaționale s-au bucurat și au spus ”da”.

 

Sala Polivalentă din Cluj se pregătește de alte mari competiții internaționale. După ce Campionatul European de tenis de masă pentru juniori a fost o reușită, conducerea federațiilor națională și internaționale au ajuns la un acord. La propunerea Clujului, doresc să organizeze tot aici trei întreceri de înalt nivel.

”Luni am discutat și am convenit ca România să organizeze un World Tour, în 2020, un Campionat European de seniori, în 2021, și un Campionat Mondial de seniori, în 2022. Toate acestea aici, în Sala Polivalentă din Cluj. Toată lumea a fost încântată de organizare, s-a vorbit în termeni ca ”next level”. Am făcut un campionat de juniori la nivelul unuia de seniori”, a spus Beatrice Romanescu, directorul de marketing al Federației Române de Tenis de Masă.

La Cluj se află oameni importanți din conducerea federației internaționale, ITTF, respectiv europene, ETTU. Petra Sorling, vicepreședinte executiv al ITTF, și Richard Scruton, secretar general al ETTU, au confirmat că sunt încântanți de modul în care a fost organizată competiția de juniori și că este firesc ca României să îi fie încredițate competiții și mai importante.

Comenteaza