Clujul din nou Capitală Europeană a Sportului!

Clujul din nou Capitală Europeană a Sportului!

Clujul va găzdui o grupă a Campionatul European de volei feminin 2021 la BTarena. Cele 15 partide din seria de la Cluj-Napoca se vor disputa în perioada 18-25 august.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Pe platoul Centrului de cultură urbană din Parcul Central „Simion Bărnuțiu” am participat la un eveniment inedit: prezentarea trofeului Campionatului European, care se află în tur prin țările gazdă ale turneului. Întreg lotul național al României a fost prezent, fetele fiind deja în cantonament în orașul nostru și pregătindu-se temeinic pentru competiția din luna august. Echipa României face parte din grupa D, alături de formațiile Turciei, Țărilor de Jos, Ucrainei, Suediei și Finlandei. Hai România!'', a tansmis primarul Boc.

Mai multe detalii despre programul Campionatului European sunt disponibile pe pagina: Federatia Romana de Volei. Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca susțin activitățile sportive ale Federației Române de Volei. În acest sens, în ședința ordinară din 14 iulie, consilierii locali au aprobat acordarea sprijinului financiar în valoare de 375.000 lei de la bugetul local.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza