Colaborarea dintre U-BT Cluj și Ștefan Odea s-a încheiat

Colaborarea dintre U-BT Cluj și Ștefan Odea s-a încheiat
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României a anunțat despărțirea de cel care s-a ocupat de analiza video a jocurilor și a interpretat statistici în vederea pregătirii meciurilor.

"U-Banca Transilvania nu a ajuns la un acord cu Ștefan Odea în privința continuării colaborării. Drept urmare, clubul nostru îi mulțumește lui Ștefan pentru munca depusă la club în sezonul precedent, unul în care am câștigat toate trofeele pe plan intern și am participat în premieră în grupele 7Days EuroCup.

Odea a sosit la U-Banca Transilvania în vara anului trecut, după ce a colaborat cu FC Argeș Pitești și Dinamo. Anterior, el s-a regăsit și în staff-ul naționalei României. Ștefan s-a ocupat de analiza video a jocurilor și a interpretat statistici în vederea pregătirii meciurilor.

Deși are numai 23 de ani, Ștefan a ajuns la cinci sezoane pe prima scenă a baschetului românesc. El este originar din Curtea de Argeș și a practicat baschetul la nivel juveni alături de mai multe echipe din capitală. Mai exact, acesta a jucat la Știința și Laguna București, câștigând câte o medalie de bronz la U15 și U18.

În paralel, Odea a absolvit Facultatea de Matematică și Informatică din București și urmează un program de masterat în domeniu. Mult succes, Ștefan!", a transmis campioana României.

Comenteaza