Colţul pescarului: Adio, Frumoaso

Colţul pescarului: Adio, Frumoaso
În weekendul trecut, mai precis în data de 1-2 iunie 2013, a avut loc prima etapă din Campionatul Naţional de Spinning de pe Mal, concurs desfăşurat pe pista de pe Valea Frumoasei.

Concursurile de spinning de pe mal incluse în calendarul competiţional se desfăşoară conform unui regulament ce poate fi consultat pe site-ul Ligii Române de Spinning: www.lrs.ro.

La startul competiţiei s-au prezentat 27 de sportivi, Clujul fiind reprezentat de sportivii cluburilor: Aqua Fishing Club (5 sportivi), Cozma Fishing Club şi Paco Spinning Club cu câte 1 sportiv fiecare.Etapa se anunţa una extrem de interesantă, având în vedere participarea lotului naţional proaspăt întors de la Campionatul Mondial din Cehia şi experienţa suplimentară semnificativă acumulată de aceştia.

Dar cum pe la noi este obiceiul ca atunci când ceva merge bine trebuie schimbat şi dacă nu o faci tu te ajută alţii, ajutorul a venit tocmai de la cei pe care-i consideram parteneri oneşti. Este vorba despre cei de la Romsilva şi păstrăvăria Bradişor, aceştia ţinând morţiş să ne dovedească cum păstrăvul nostru indigen bate ca preţ somonul norvegian filetat şi cum fapta bună nu rămâne nepedepsită. Astfel că după ce în 2012 apa administrată de către Romsilva, a fost populată din resursele LRS, preţul pretins anul acesta a depăşit orice imaginaţie, practic triplându-se.

Buna dispoziţie a revederii după aşa o pauză competiţională lungă şi optimismul incurabil al sportivilor angrenaţi în competiţie au făcut să trecem peste toate impedimentele şi să atacăm cu curaj cele 8 manşe.

În final, locul I a fost ocupat de fostul campion naţional, Radu Vlasiu, urmat de Cristian Popescu şi Cristian Rizea. Clujenii noştri s-au clasat pe locul 6-7 Paul Trestian şi Vlaicu Şandor, locul 9 Florin Dandu, locul 10 Octavian Coroiu, pe locurile 12-18 Mircea Teodorescu şi Dan Vasilescu, iar pe locurile 22-27 Lucian Naş şi Eugen Cozma.

Cu părere de rău ne-am văzut nevoiţi să luăm decizia de a muta restul etapelor prevăzute pentru 20-21 iulie şi 17-18 august pe o nouă locaţie ce urmează a fi stabilită în cel mai scurt timp.

Adio Frumoaso şi poate vor veni şi vremuri mai bune pentru noi toţi!

Material oferit de Aqua Fishing Club Cluj, www.afc.org.ro

 

Etichete
Comenteaza