Comisia de Disciplină a dat verdictul după incidentele de la Sibiu. Cât lipsesc Mitrea și Pițian

Comisia de Disciplină a dat verdictul după incidentele de la Sibiu. Cât lipsesc Mitrea și Pițian
| Foto: captura video Orange Sport

Finalul jocului dintre Universitatea Cluj și Hermannstadt a fost marcat de un scandal general între jucătorii și antrenorii celor două echipe.

Golul egalizator al "studenților", marcat de Popa în prelungirile partidei, a declanșat bucuria pe banca tehnică a clujenilor, însă sărbătoarea nu a fost pe placul gazdelor și totul a degenrat într-un conflict între cele două tabere.

Comisia de Disciplină a analizat rapoartele de joc și a dat verdictul. Bogdan Mitrea a fost suspendat timp de o lună și amendat cu 4.500 de lei pentru violență fizică. Astfel, fundașul va rata restul meciurilor din play-out și ar putea reveni pe teren abia pentru o posibilă finală de Cupă și barajul pentru cupele europene.

În schimb, Andrei Pițian a fost sancționat pentru "folosirea unui limbaj sau a unor gesturi jignitoare, injurioase sau grosolane" cu suspendare pentru două meciuri și o amendă în valoare de 900 de lei.

"În temeiul art. 57.1 din RD, se sancționează jucătorul Mitrea Bogdan (oaspeți) cu suspendare pentru o lună și penalitate sportivă de 4.500 lei.

În temeiul art. 63.1.f, raportat la art. 63.2.2 din RD, se sancționează jucătorul Pițian Ovidiu Andrei cu suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 900 lei", se arată pe site-ul LPF.

Comenteaza