Comuna Recea face senzație în grupa de play out a Universității. Clujenii joacă azi

Comuna Recea face senzație în grupa de play out a Universității. Clujenii joacă azi

Lupta pentru promovare a adus doar remize albe în Liga 2, în timp ce în play-out s-a marcat de 16 ori în cinci partide.

Play-out-ul a programat doar două meciuri în grupa A, în care oaspeţii au trebuit să se mulţumească doar cu un punct, cel obţinut de Ripensia pe terenul Farului. Cruceru a deschis scorul de la punctul cu var, dar Mihai Ene a restabilit egalitatea cu nouă minute înainte de final.

În celălalt duel al grupei A, Comuna Recea a repetat prestaţia din ultimul meci jucat acasă în sezonul regular (6-0 cu CSM Reşiţa) şi a trecut cu 5-0 de Pandurii Lignitul, rezultat cu care a făcut un pas important în lupta pentru menţinerea în eşalonul secund. Ultimul meci al grupei se va dispută duminică, la Slatina, între CSM şi U Cluj.

Grupa a doua a consemnat debutul a doi tehnicieni, Adrian Falub la CSM Reşiţa şi Cristian Lupuţ la Viitorul Pandurii, însă acesta nu a fost unul cu noroc. Viitorul Pandurii a acuzat şocul ratării play-off-ului şi a capitulat pe teren propriu în faţa celor de la SCM Gloria Buzău, scor 2-4. 

De eşecul gorjenilor a profitat FC Petrolul Ploieşti, care a trecut pe primul loc în grupă, în urma victoriei de la Reşiţa. Primul meci al lui Adrian Falub pe banca CSM-ului s-a terminat cu un eşec la limită, după golul lui Vajushi. Singurul punct al gazdelor a fost adus în această grupă de Concordia Chiajna, care a remizat pe teren propriu cu Unirea Slobozia. 

Clasamentul celor două grupe din play-out după primele cinci meciuri:

Grupa A: 1. AFC Farul 33p; 2. Metaloglobus 30p; 3. U Cluj 29p; 4. Comuna Recea 26p; 5. Ripensia 23p; 6. CSM Slatina 15p; 7. Pandurii Lignitul 13p
Grupa B: 1. Petrolul 34p; 2. Viitorul Pandurii 32p; 3. SCM Gloria Buzău 29p; 4. Concordia Chiajna 25p; 5. Unirea Slobozia 20p; 6. CSM Reşiţa 19p; 7. Aerostar 10p
 

Comenteaza