Conceicao, mulțumit după victoria la limită cu FC Voluntari. “Sunt fericit, mă încântă atitudinea jucătorilor”

Conceicao, mulțumit după victoria la limită cu FC Voluntari. “Sunt fericit, mă încântă atitudinea jucătorilor”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Campioana s-a impus împotriva ilfovenilor prin golurile lui Ioniță și Țucudean.

CFR Cluj a reușit pentru prima dată în acest sezon să lege două victorii consecutive în Liga 1 și trei per total. Deși au avut un început ezitant pe terenul ultimei clasate, clujenii s-au impus în cele în ultimele 10 minute de joc și au reușit să treacă pe primul loc în campionat.

Antrenorul Antonio Conceicao s-a declarat mulțumit de evoluția echipei. “Această victorie este pentru primul loc; a fost un meci foarte greu pentru noi. Am întors rezultatul, e o victorie meritată pentru CFR. Sunt fericit, mă încântă atitudinea jucătorilor. Mai avem un joc cu echipa din Armenia. Va fi greu, sunt jucători foarte bine organizați”, a declarat tehnicianul, potrivit Digisport.  

Portughezul a explicat absența din poarta a titularului obișnuit. “Arlauskis este accidentat, a jucat Vâtcă, un portar foarte experimentat”, a explicat Conceicao. Următorul meci pentru CFR va fi returul din turul trei al Europa League, împotriva Alashkert. Partida se va disputa joi, 16 august, de la ora 20:30, pe arena din Gruia.

 

Comenteaza