Conceicao, optimist după remiza cu Craiova: “Am încrederea că vom diminua diferența față de FCSB”

Conceicao, optimist după remiza cu Craiova: “Am încrederea că vom diminua diferența față de FCSB”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clujenii au terminat la egalitate, scor 0-0, cu oltenii și se află la patru puncte în spatele liderului.

După un joc în care a început bine și a controlat o mare parte a jocului, CFR-ul a fost aproape de a pierde toate cele trei puncte. Mitriță a oferit un ajutor nesperat și a trimis în tribună, din penalty, cu cinci minute înainte de final.

Antonio Conceicao s-a declarat mulțumit de joc și crede că diferența de patru puncte, dintre echipa sa și FCSB este una care poate fi remontată. “A fost un joc echilibrat, am întâlnit una dintre cele mai puternice echipe din Liga 1, jucatori buni unul contra unul. Cred că am avut ocazii mai mari, deși ei puteau să marcheze pe final.

Evident că am avut probleme în ofensivă, dar îl așteptăm pe Deac, care va reveni și ne va da un plus valoare. Rezultatul este echilibrat, deși puteam să pierdem jocul pe final. Ne-am dorit să câștigăm. Campionatul e departe de a fi terminat, mai sunt jocuri. Important este să întrăm în play-off. Am încrederea că vom diminua diferența față de FCSB”, a spus portughezul, conform Digisport.

Antrenorul din Gruia a vorbit și despre posibila demitere a lui Iuliu Mureșan. “E o noutate pentru mine, nu ştiu nimic de domnul Mureşan. Nu comentez, eu sunt aici să îmi fac munca de antrenor. Pe mine mă interesează ce fac jucătorii în teren, pentru asta sunt aici, să văd de bunul mers al formaţiei în teren”, a precizat Conceicao.

Următorul meci pentru CFR va fi împotriva Astrei Giurgiu, în deplasare.

Comenteaza