Conceicao, optimist înaintea returului cu Dudelange: “Suntem încrezători, jucătorii știu că trebuie să facă un meci bun”

Conceicao, optimist înaintea returului cu Dudelange: “Suntem încrezători, jucătorii știu că trebuie să facă un meci bun”
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Campioana are în continuare probleme cu accidentările și nu se va putea baza pe Djokovic la meciul decisiv pentru calfiicarea în Europa League.

Deși au plecat încrezători în Luxemburg, clujenii s-au întors învinși și umiliți de campioana micuțului stat. Antonio Conceicao a odihnit mai mulți titulari la Mediaș, iar CFR a evoluat din nou slab și au obținut un egal doar datorită portarului Fernandez. Acum, “feroviarii” speră să întoarcă soarta calficării în Europa League.

Antrenorul campioanei a prefațat partida cu Dudelange. “În meciul de la Mediaș am odihnit o parte din jucători, gândindu-ne la meciul de mâine. A fost o șansă pentru unii să demonstreze, chiar dacă am făcut multe schimbări jocul a fost bun, într-o deplasare grea. Suntem încrezători, jucătorii știu că trebuie să facă un meci bun pentru a întoarce soarta calificării.

Ne pregătim de fiecare dată pentru penalty-uri și faze fixe pentru că jucătorii trebuire să fie pregătiți pentru aceste lucruri. Nu există presiune în ceea ce privește alegerea portarului. Eu sunt fericit că am doi portari în formă bună, pe care mă pot baza”, a declarat portughezul.

Tehnicianul a dicutat și despre problemele de lot pe care le are. “Avem în continuare probleme cu accidentările, e posibil să reușim să recuperăm câțiva dintre fotbaliști. Faptul că jucăm din trei în trei zile e o problemă, apar probleme musculare, însă scopul nostru este să reușim să îi recuperăm pe toți. Djokovic sigur va lipsi, Culio vom vedea dacă va putea juca”, a menționat Conceicao.

Returul dintre CFR Cluj și Dudelange, din play-off-ul Europa League se va disputa joi, 30 august, de la ora 20, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza