Conceicao, precaut înaintea dublei cu Dudelange: “Vom încerca să câștigăm, dar pentru asta va trebui să muncim mult”

Conceicao, precaut înaintea dublei cu Dudelange: “Vom încerca să câștigăm, dar pentru asta va trebui să muncim mult”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Antrenorul din Gruia consideră că echipa sa va avea parte de un duel dificil cu luxemburghezii.

Chiar dacă au avut ratat un culoar favorbail în Liga Campionilor, clujenii au șanse mari de a ajunge în grupele cele de-a doua competiții europene. În ciuda faptului că echipa trece prin cea mai bună formă din acest sezon, Antonio Conceicao îndeamnă la concentrare înaintea manșei tur cu Dudelange.

Antrenorul CFR-ului i-a studiat pe pe luxemburghezi și crede că “ferovairii” vor avea o misiune mai dificilă decât pare la prima vedere. “Am avut oportunitatea de a urmări ultimele meciuri ale celor din Luxembrug, i-am analizat și am constatat că sunt o echipă foarte organizată și destul de agresivi. Pentru a le face față noi trebuie să avem un nivel bun de joc, să fim organizați pentru că ne dorim să obținem un rezultat bun.

Vom încerca să câștigăm, dar pentru asta va trebui să muncim mult. Am urmărit rezulatele lor din cupele europene și au fost rezultate echilibrate, iar cei care spun că cei din Luxemburg sunt amatori se înșală”, a declarat Conceicao.

Tehnicianul clujenilor a clarificat și situația celui mai important transfer din această vară. “Julio Baptista este jucătorul nostru, însă convocarea pentru meciul cu Dudelange va fi făcută doar după antrenament. Este un jucător care e luat în considerare pentru a fi convocat. Nu are nicio problemă medicală, vom munci împreună cu el pentru a-l aduce la capacitate maximă”, a precizat lusitanul.

CFR Cluj se deplasează în Luxembrug pentru manșa tur a play-off-ului Europa League. Partida va avea loc joi, 23 august.

Comenteaza