Concluzia lui Iordănescu după succesul de la Mediaș: “Am obținut trei puncte extrem de importante dintr-o deplasare grea”

Concluzia lui Iordănescu după succesul de la Mediaș: “Am obținut trei puncte extrem de importante dintr-o deplasare grea”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei s-a declarat mulțumit de jocul elevilor săi, în special în prima repriză când clujenii au avut o mulțime de acțiuni ofensive la poarta gazdelor.

CFR Cluj a reușit să învingă la Mediaș, după ce nu reușise să obțină cele trei puncte în precedentele două etape din Liga 1. “Feroviarii” au declanșat un adevărat asediu la poarta lui Buzbuchi, însă portarul a fost de fiecare dată la post și doar o deviere a defensivei sale a reușit să îl învingă. Edi Iordănescu s-a declarat drept mulțumit de jucătorii săi, dar speră să transforme mai multe ocazii în gol în următoarele partide.

”Am făcut un joc total în prima repriză, cu foarte multe acțiuni clare. Am adus foarte multe mingi în careu, am finalizat multe dintre ele, dar nu le-am finalizat cum trebuie. Este nevoie să marcăm și să conducem jocurile în direcția noastră. E bine că am marcat până la urmă, cu emoții, și am obținut trei puncte extrem de importante dintr-o deplasare grea.

Aici ne-a avantajat și terenul. Acasă, terenul este un inamic pentru noi. Aici am putut să dăm viteză jocului, am surprins. Acasă jucăm mai greu, de teamă să nu sară mingea. Dacă marcam în prima repriză, probabil că jocul ar fi fost mai accesibil. Vreau să felicit și gazdele, este o echipă care încearcă să joace fotbal. La Gaz Metan este un proiect foarte serios”, a spus antrenorul, la finalul partidei.

Comenteaza