Concluzia lui Neagoe după prima victorie a sezonului: "Am făcut un sacrificiu fantastic"

Concluzia lui Neagoe după prima victorie a sezonului: "Am făcut un sacrificiu fantastic"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a obținut primul succes din actuala stagiune, 1-0 pe terenul celor de la CS Mioveni.

Deși evoluția nu a fost la același nivel cu cea din rundele precedente, "studenții" au reușit să câștige pentru prima dată de la revenirea în Superligă. Eugen Neagoe a recunoscut că jocul nu a strălucit, însă s-a declarat mulțumit de rezultatul final.

"Destul de greu. Am câștigat trei puncte uriașe, foarte importante. Prima victorie a venit în etapa a zecea. A trebuit să sufăr și astăzi. Am făcut un sacrificiu fantastic. Ne-am dorit să câștigăm acest joc, am reușit, i-am felicitat pe băieți. Nu am făcut un joc foarte bun. În meciurile trecute am jucat mult mai bine, dar nu am câștigat. Acum am făcut un meci mai slab și am câștigat.

Dacă câștigi e altă atmosferă în vestiar, nu mai stai cu capul plecat, dar încă nu am realizat nimic. Este o victorie importantă, dar ne așteaptă în continuare meciuri grele. Cel mai important este duminică, contra celor de la Chindia.

Este o luptă până la finalul campionatului. Vor mai fi echipe care vor intra în această horă. Echipele sunt de valoare apropiată. Ați văzut ce se întâmplă. Mioveni a câștigat la Sfântu Gheorghe. Orice echipă poate câștiga contra oricărei echipe.

Ispas a pierdut mingea ușor, dar l-am felicitat că a revenit. Iliev a stat foarte bine în poartă. Nu ar fi trebuit să facă o asemenea greșeală pentru că este un jucător cu experiență, dar încă odată, l-am felicitat pentru reacție.

Sper să rămână fără victorie și după jocul cu noi. Nu va fi ușor. Chindia are jucători valoroși. Nu ne va fi ușor deloc. Vom face tot ce depinde de noi și cu ajutorul suporterilor cred că putem obține ce ne vom propune", a declarat antrenorul Universității Cluj, potrivit Digisport.

Comenteaza