Concluziile lui Adrian Falub, după înfrângerea cu Poli Timișoara: “Am fost lenți și previzibili”

Concluziile lui Adrian Falub, după înfrângerea cu Poli Timișoara: “Am fost lenți și previzibili”
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul Universității Cluj s-a declarat nemulțumit de jocul elevilor săi împotriva unui adversar care nu părea unul periculos la prima vedere.

La revenirea după exact șase luni pe Cluj Arena, “Șepcile roșii” au suferit o dezamăgire în derby-ul studențesc cu Poli Timișoara. Jocul clujenilor a fost unul modest, fără perspective pentru următoarele partide din Liga a 2-a. La finalul partidei, chiar antrenorul Adrian Falub a recunoscut că elevii săi au fost previzibili de cele mai multe ori.

“A fost un joc echilibrat. Ne-am creat puține ocazii de gol, am jucat lent, nu am avut o circulație bună a mingii împotriva unei echipe care s-a apărat bine. Am primit gol al singura lor ocazie și noi nu am reușit să marcăm din situațiile pe care le-am avut.

Mă îngrijorează circulația mingii, am fost lenți și previzibili. Ar trebui să înțelegem că ne trebuie spirit de sacrificiu pentru a câștiga. Noi am schimbat mulți jucători, cred că avem un lot competitiv și cu siguranță vom fi mult mai puternici.

Noi ne gândim să câștigăm meciuri, jocul se poate îmbunătăți, dar avem nevoie de puncte. Astăzi am avut un adversar care nu ne-a pus probleme, dar cam așa vor juca toți împotriva noastră”, a spus Falub al finalul partidei pentru Look Sport.

“La fotbal se întâmplă să și pierzi, în seara asta am făcut un joc mai slab. Trebuie să mergem înainte și să facem tot posibilul să câștigăm. E o dezamăgire că nu am câștigat, însă asta e viața, campionatul e lung, punctele se pot recupera.

Le mulțumim fanilor că ne-au încurajat înainte de meci și ne pare rău că nu am putut să le facem o bucurie. Avem un drum lung în față, însă sper că vom reuși la final de sezon să fim acolo sus”, a declarat și Vlad Muțiu.

Comenteaza