Concluziile lui Alin Bondar, după înfrângerea cu Slatina: “Avem un blocaj, ratăm foarte mult”

Concluziile lui Alin Bondar, după înfrângerea cu Slatina: “Avem un blocaj, ratăm foarte mult”
| Foto: foto facebook.com/uclujhandbal

Antrenorul Universității Cluj a vorbit despre lipsa de concentrare a elevelor sale în situațiile de gol.

După un sezon în care s-au salvat de la retrogradare în urma meciurilor de baraj, “studentele” au început modest și noua stagiune. Primele șase partide au reprezentat eșecuri pentru formația clujeană, care în ultimul joc de pe teren propriu au cedat în fața echipei CSM Slatina.

Alin Bondar a oferit concluziile sale după o nouă înfrângere. “A fost un derby în partea de jos a clasamentului. Meciul a fost aşa cum s-a prezentat, adică echipa mai bună a fost Slatina, din moment ce ea a câştigat. Noi am risipit foarte multe mingi.

Avem un blocaj deoarece nu mai reuşim să dăm gol nici din 7 metri, nici de pe contraatac, numai dăm gol de pe nicăieri. Din păcate, nu merg lucrurile şi nu trebuie să ne ascundem. Ratăm foarte mult, intrăm speriate în teren. În prima repriză mereu suntem precipitate şi greşim”, a declarat antrenorul Universității Cluj.

Tehnicianul a fost completat și de Andrada Preda. “A fost un meci foarte echilibrat, între două echipe egal valorice, spun eu. Fiecare minge a contat şi, din păcate, noi nu am gestionat cum trebuie anumite momente. Ne-am dorit foarte mult această victorie, aşa cum ne-am dorit-o la fiecare meci, dar, din nefericire, nu am reuşit să obţinem un rezultat pozitiv” a spus handbalista.

Următorul meci al “studentelor” va fi în deplasare, împotriva Măgurii Cisnădie.

Comenteaza