Concluziile lui Costel Enache după eșecul cu Rapid: “Scorul nu a fost un punct bun pentru noi, dar restul lucrurilor au fost controlate”

Concluziile lui Costel Enache după eșecul cu Rapid: “Scorul nu a fost un punct bun pentru noi, dar restul lucrurilor au fost controlate”
| Foto: FC Universitatea Cluj

În ciuda faptului că formația sa a cedat în fața unei dintre contracandidatele la promovare, antrenorul Universității Cluj s-a declarat mulțumit de jocul elevilor săi, într-o serie de declarații oferite fcucluj.ro.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

“Șepcile roșii” au pierdut pentru prima dată în noul an, 0-1, în fața Rapidului. Cu toate acestea, Costel Enache nu a fost dezamăgit de jucătorii săi, ba chiar a lăudat maniera de joc a formației sale. În plus, tehnicianul a vorbit și despre situația celor doi fotbaliști care au părăsit terenul accidentați, Gabi Tamaș și Dan Berci.

”U” Cluj: Ce concluzii pot fi trase după acest joc?

Costel Enache: Am tras ceva concluzii, categoric, e normal, dar mai avem încă un meci să clarificăm imaginea. După jocul ăsta sunt destul de încrezător și mulțumit. Nu iau meciul ca și reper, dar îl leg cu tot ce s-a întâmplat până acum. Văd un grup preocupat de pregătire, serios, cu dorință și în partida de azi numai scorul nu a fost un punct bun pentru noi, dar restul lucrurilor au fost controlate.

”U” Cluj: Ce puncte pozitive regăsim în jocul echipei noastre în acest moment?

Costel Enache: Mi-a plăcut cum a jucat echipa la modul general. Mi-a plăcut implicarea jucătorilor. Au luptat, au fost preocupați de joc. Chiar nu am ce să re reproșez. Sigur, ținem cont că e o perioadă de pregătire, că e nevoie și de rezultate ca să ne conturăm o încredere de grup, dar trebuie să ținem cont și de alte aspecte.

Spre exemplu noi ieri am făcut două antrenamente, acum două zile tot două antrenamente, din punctul acesta de vedere nu am acordat o atenție deosebită partidei în sine. Nu am făcut un scop din aceasta. E un mijloc de a ne pregăti în continuare și chiar sunt încrezător după ce am văzut la băieți. Îmi place că băieții muncesc, că sunt responsabili, că sunt preocupați și chiar pot face lucruri bune. Asta îmi dă încredere.

”U” Cluj: Dan Berci a ieșit după un contact mai agresiv. A revenit alături de echipă?

Costel Enache: Am avut probleme cu Berci. A avut un contact destul de dur cu un adversar. Am făcut o primă investigație și pare să nu fie ceva foarte grav, dar mai așteptăm, pentru că e greu să dai un verdict 100% în câteva ore. El deja a fost acum pe seară cu preparatorul fizic în sală și au încercat să facă ceva mișcări specifice.

”U” Cluj: Și Gabi Tamaș a acuzat probleme medicale. Care este situația lui?

Costel Enache: La Gabi se pare că e vechea accidentare care nu îl lasă în pace. A făcut două zile antrenament, a intrat la joc și din nou a resimțit o durerea. Din păcate noi am avut parte doar de sintetic, așa a fost vremea, iar acum când a intrat în meci pe sintetic, a simțit o problemă la gambă.

”U” Cluj: A fost un joc greu, condițiile meteo fiind neprielnice. Au mai fost și alți jucători ce au acuzat probleme?

Costel Enache: Am mai avut pe final și cu Negrean, tot la un contact dur a părăsit terenul în ultimele cinci minute. Chiar am jucat în 10 ultimele minute, deoarece a fost foarte frig și trimisesem jucătorii deja la autocar, echipa pentru meci fiind împărțită în două. Nu am mai avut soluții, dar nici nu am dorit să expun un alt jucător. În schimb, Negrean și- a revenit. Era puțin amețit, după un contact în care se lovise la cap.

Universitatea Cluj va juca din nou astăzi, în Complexul Ghencea, împotriva celor de la Steaua.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza