Concluziile lui Enache după înfrângerea cu Petrolul: “Poate e nevoie de maturitate în jocul nostru. Suntem cu toții responsabili”

Concluziile lui Enache după înfrângerea cu Petrolul: “Poate e nevoie de maturitate în jocul nostru. Suntem cu toții responsabili”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a vorbit despre evoluția echipei sale la finalul partidei pierdute de “studenți” în fața “Lupilor galbeni”, scor 1-2.

“Șepcile roșii” au ratat accderea în play-off-ul Ligii a 2-a și, implicit, șansa de a se lupta pentru promovarea în primul eșalon. La finalul partidei contra celor de la Petrolul, Costel Enache a oferit concluzii în legătură cu evoluția formației pe care o conduce.

“Este o înfrângere amară, la fel cum ar fi fost și o victorie. Totuși, ne-ar fi dar speranță că suntem pe drumul cel bun. Probabil că am avut cea mai frumoasă repriză a noastră din acest campionat. Dar nici cu un joc bun, consistent, nu am reușit să câștigăm. Am ratat mult, cred că și la 1-1 am avut oportunități bune să ducem jocul în favoarea noastră. E nedrept când pierzi făcând un joc bun.

Poate e nevoie de maturitate în jocul nostru, dar știam că momentele decisive nu pot fi gestionate atât de bine de o echipă tânără. Îmi pare rău pentru că speram la mult mai mult. Sunt dezamăgit, sunt trist și parcă un pic debusolat.

Suntem cu toții responsabili, nu aș atrage atenția asupra unui singur jucător. Muțiu nu a avut nicio vină. Fotbalul modern se joacă cu portarul foarte avansat. Golul mi-l imput mie pentru că eu îi cer să joace foarte avansat, să susțină linia fundașilor. E vina mea, mi-o asum în totalitate”, a spus antrenorul Universității Cluj la finalul partidei cu Petrolul.

Comenteaza