Concluziile lui Lincar după ce “studenții” au remizat la Slobozia: “Am prestat un joc modest”

Concluziile lui Lincar după ce “studenții” au remizat la Slobozia: “Am prestat un joc modest”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a recunoscut că echipa sa nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, însă și-a lăudat și adversarii.

“Șepcile roșii” au pierdut primele puncte în acest an, nereușind să continue seria bună din 2022. La finalul partidei cu Unirea Slobozia, încheiată la egalitate, scor 2-2, Erik Lincar a admis că formația sa a evoluat sub așteptări.

“Astăzi am prestat un joc modest. Nu ne-a ajutat nici terenul, vântul. Nu ne-am adaptat. Mai ales primele 20 de minute chiar am fost foarte, foarte slabi. Pe parcurs am reușit să mai echilibrăm jocul. Am avut în repriza a doua acea reușită a lui Vali Alexandru de excepție.

Știam de forța lor la fazele fixe și nu am reușit să anulăm acel corner din care a ieșit golul egalării. E un teren dificil, unde, după cum spuneam, se câștigă foarte greu. Cred că Slobozia va fi tot timpul extrem de determinată. Joacă acasă. Se crează o atmosferă și ați văzut câtă lume a fost la meci.

Îmi pare rău că nu am reușit să marcăm și noi din faze fixe, că am făcut-o foarte bine anul acesta, în etapele care s-au scurs.

Noi am jucat două jocuri în deplasare. E un punct și e foarte important să jucăm mult mai bine acasă și să ne câștigăm punctele. Echipele sunt foarte bune, jocurile sunt echilibrate și totul ține de detalii”, a declarat antrenorul, potrivit fcucluj.ro.

Pentru Universitatea Cluj urmează un nou duel dificil, pe teren propriu, contra Stelei. Partida e programată joi, 7 aprilie, de la 19:30.

Comenteaza