Concluziile lui Lincar după eșecul în fața Astrei: “Nu am fost inspirați deloc, iar fotbalul te pedepsește”

Concluziile lui Lincar după eșecul în fața Astrei: “Nu am fost inspirați deloc, iar fotbalul te pedepsește”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a fost învinsă surprinzător pe teren propriu, scor 1-2, de formația giurgiuveană, în urma unei partide în care tensiunea a atins cote maxime.

Un meci ce trebuia să reprezinte o simplă formalitate pentru “studenți” s-a transformat într-un adevărat coșmar. Jucătorii Astrei au reușit să compenseze diferența de valoarea, centralul partidei a luat o serie de decizii controversate, iar fosta campioană a României s-a impus pe Cluj Arena.

La finalul partidei, Erik Lincar s-a declarat dezamăgit de jocul elevilor săi și a refuzat să comenteze arbitrajul sau jocul oaspeților.

“Din păcate de ceea ce mi-a fost frică nu am scăpat. Am spus că ne așteaptă un meci dificil. Din păcate în prima repriză nu am fost inspirați, nu am avut calitate. Jocul defensiv a fost destul de slab, iar ei au avut multe ocazii. Nici în repriza secundă nu am fost inspirați.

Nu comentez arbitrajul, nu pot să zic nimic. La faza celui de-al doilea penalty totul s-a întâmplat lângă mine. Lor le-au revenit 4-5 jucători, era normal să vină să joace cu multă pasiune și entuziasm. Pentru noi rămâne jocul cu Petrolul, unde îmi doresc să avem un arbitraj corect. Nu îmi doresc nici 1%, îmi doresc să fie 50-50.

Îmi pare rău de această înfrângere. Sunt foarte dezamăgit, în special de jucătorii mei, care nu s-au ridicat la nivelul la care eu mă așteptam. Îmi doream mai mult de la echipa mea, în care eu cred. Cred că am făcut cel mai slab meci din punct de vedere defensiv. Nu am fost inspirați deloc, iar fotbalul te pedepsește”, a declarat antrenorul ”Șepcilor roșii”.

“Suntem dezamăgiți pentru că știam că poziția lor din clasament este total înșelătoare. Au pierdut greu cu Chiajna și Petrolul, au jucat de la egal la egal cu echipele din fruntea clasamentului. Noi trebuia să fim mai concentrați, am stat foarte rău din punct de vedere defensiv.

Problema azi nu a fost la Astra sau la arbitraj, problema a fost la noi. Cred că trebuie să analizăm meciul și să învățăm din el. Mai sunt puține meciuri și orice greșeală ne costă. Noi trebuia să câștigăm în teren, ce e în afară nu mă interesează.

Acum trebuie să fim bărbați și trebuie să o scoatem la capăt. Lupta pentru primele două locuri e destul de strânsă și ne cam trebuie puncte. S-a acumulat tensiune pentru că ne-am dorit mult să câștigăm. A fost un meci pe care puteam să îl tratăm mai bine”, a spus Victor Dican.

Comenteaza