Video Concluziile lui Lincar, după succesul cu Gaz Metan: “Mai avem unele minusuri pe care trebuie să le reglăm”

Concluziile lui Lincar, după succesul cu Gaz Metan: “Mai avem unele minusuri pe care trebuie să le reglăm”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a reușit un rezultat important, într-un joc de pregătire, o victorie cu 3-0 în fața formației din Liga 1.

Deși rezultatele precedente nu anunțau succesul de la Mediaș, “studenții” au surprins împotriva echipei din prima ligă și s-au impus cu 3-0, grație golurilor marcate de Ribeiro, Moraru și Pîrvulescu. La finalul partidei, Erik Lincar a oferit concluziile sale în legătură cu succesul împotriva medieșenilor.

“Repet, și cred că toată lumea trebuie să înțeleagă că suntem o echipă nouă, o echipă care încearcă să se omogenizeze. Mai avem trei săptămâni până începe campionatul, rezultatul nu are nicio importanță.

Trebuie să lucrăm în continuare la relațiile de joc, momentele în care mai avem unele minusuri pe care trebuie să le reglăm până la începutul campionatului.

Eu îmi doresc că echipa să fie la nivelul maxim pe 1 august, când începe adevăratul campionat pentru toată lumea. Se vorbește prea mult de rezultate, de joc. Haideți să avem răbdare, să așteptăm și să vedem cum se va exprima echipa în campionat.

Îi felicit pe jucători, am reușit să rulez tot lotul. Unii jucători, care merită, vor juca din ce în ce mai mult și își vor obține locul de titulari în echipă”, a spus antrenorul “Șepcilor roșii”.

Comenteaza