Concluziile lui Lincar după victoria cu Viitorul Pandurii: “Dacă am reuşi să jucăm aşa în fiecare etapă, am reuşi să adunăm mult mai multe puncte”

Concluziile lui Lincar după victoria cu Viitorul Pandurii: “Dacă am reuşi să jucăm aşa în fiecare etapă, am reuşi să adunăm mult mai multe puncte”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a învins la limită formația gorjeană, după un joc pe care l-a dominat la capitolul posesie, însă “studenții” au întâmpinat probleme în fața porții adverse.

După două eșecuri, unul în Cupa României și unul în campionat, “Șepcile roșii” au simțit din nou gustul victoriei, împotriva celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Deși jocul echipei clujene nu a impresionat, Erik Lincar își dorește să vadă aceeași evoluție a elevilor săi și în alte partide din Liga a 2-a.

“În Liga a 2-a e o luptă şi e adevărat că în ultimele două deplasări din campionat ne-am descurcat destul de prost. Am întâlnit o echipă care în ultimele două etape a reuşit să încurce echipele de pe primele două locuri.

Sunt foarte mulţumit pentru devotamentul jucătorilor, pentru determinarea lor şi dacă am reuşi să jucăm aşa în fiecare etapă, cu siguranţă am reuşi să adunăm mult mai multe puncte. Victoria e victorie şi dacă e muncită sau obţinută mult mai lejer, dar trebuie să credem, trebuie să ne sacrificăm.

Abia la începutul lunii ne vom întoarce la Cluj, nu ne plângem, acest lucru se întâmplă în fiecare an la această echipă din cauza Untold-ului. Important e să ne adaptăm şi să încercăm să obţinem victorii, pentru că trebuie să ne menţinem pe primele locuri ale clasamentului”, a declarant Lincar, potrivit Telekom Sport.

Comenteaza