Concluziile lui Mandorlini după remiza cu FCSB: "Ne-a lipsit ceva"

Concluziile lui Mandorlini după remiza cu FCSB: "Ne-a lipsit ceva"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul italian crede că rezultatul e unul echitabil, chiar dacă e dezamăgit de modul în care echipa sa a tratat perioada de după deschiderea scorului.

CFR Cluj și FCSB au încheiat la egalitate, scor 1-1, duelul primelor două clasate și, astfel, bucureștenii își păstrează avansul de 5 puncte față de "feroviari". La finalul partidei, Andrea Mandorlini și-a exprimat nemulțumirea față de lipsa de concentrare în fața porții a elevilor săi, dar consideră că rezultatul e unul just.

"Am jucat contra unei echipe puternice, cred că avantajul a fost meritat. Puteam face 2-0, dar ei au început să joace. Ne-a lipsit ceva în seara asta, dar rezultatul de egalitate este echitabil.

Am avut ceva jucători obosiți și a trebuit să facem câteva schimbări tactice. Dacă reușeam să marcăm golul de 2-0 era foarte bine, dar îi felicit pe cei de la FCSB pentru că pe final au fost mai buni.

Sincer, rezultatele altora nu mă interesează. Campionatul e lung, dificil, dar nu sunt mulțumit. Îmi doream să câștigăm în această seară, mai ales că am ratat și câteva șanse importante", a spus antrenorul, potrivit Digisport.

Comenteaza