Video Concluziile lui Mihai Silvășan după debutul în noul sezon EuroCup: "Mergem mai departe, nu vrem să ne oprim aici"

Concluziile lui Mihai Silvășan după debutul în noul sezon EuroCup: "Mergem mai departe, nu vrem să ne oprim aici"
| Foto: u-bt.basketball

U-BT Cluj-Napoca a învins finalista stagiunii precedente din competiția continentală, Turk Telekom Ankara, scor 80-71.

Campioana României a început cu dreptul parcursul european, cu un succes în fața propriilor fani. După ce au dominat primele două sferturi, "studenții" au avut o cădere după pauză, însă și-au revenit și au obținut o victorie importantă.

La finalul partidei, Mihai Silvășan s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale și de modul în care elevii săi au reușit să revină din punct de vedere mental.

"Este o victorie muncită, chiar dacă în prima repriză părea că dominăm situația. Știam că jucăm cu o echipă foarte bună, care poate specula orice lipsă de intensitate. Aproape că ne-au egalat, dar îi felicit pe jucători pentru felul cum au stat din punct de vedere mental.

Faptul că am reușit 43 de recuperări spune multe despre nivelul nostru de dăruire. Este o primă victorie în EuroCup, extrem de importantă, împotriva unei echipe care are ambiții mari și în acest sezon. Ne bucurăm foarte mult pentru acest lucru, însă e doar o primă victorie. Mergem mai departe și nu vrem să ne oprim aici!

Evident, și ei au avut orgoliul lor și nu au vrut să piardă la 30 de puncte. Nu am avut aceeași intensitate după pauză, în special pe faza de apărare, unde nu am mai avut intercepții. Execuția noastră pe faza de atac a lăsat de dorit, ceea ce le-a dat lor oportunitatea de a înscrie puncte ușoare.

Când intri într-un astfel de moment, e greu să ieși din el. Mă bucur că am reușit să o facem și până la urmă nu am întâmpinat emoții la finalul meciului", a declarat antrenorul.

Cele mai bune faze ale jocului din BT Arena: 

Comenteaza