Concluziile lui Mihai Silvășan după eliminarea din Cupa României: “Nu e o tragedie, mergem mai departe”

Concluziile lui Mihai Silvășan după eliminarea din Cupa României: “Nu e o tragedie, mergem mai departe”
| Foto: championsleague.basketball

U-BT Cluj-Napoca a suferit prima înfrângere a sezonului în competițiile interne, în fața baschetbaliștilor de la CSO Voluntari.

Deși trupa ilfoveană este deținătoarea trofeului Cupei Românei, campioana pornea ca favorită în duelul din semifinale. Totuși, CSO Voluntari a surprins și le-a făcut viața grea elevilor lui Mihai Silvășan, pe care i-a învins la limită, 81-80.

La finalul partidei, antrenorul echipei clujene a avut puterea să își felicite adversarii și deși a admis că eșecul este unul dureros, gândul său zboară deja spre următoarele provocări.

“A fost un meci disputat. Ei au jucat mai bine decât noi și îi felicit pentru acest lucru. Suntem dezamăgiți, era unul dintre obiectivele noastre. Nu am strălucit nici din punct de vedere al aruncărilor, nici al intensității. Poți câștiga oricâte meciuri vrei la rând, iar apoi să îl pierzi pe cel mai important.

Acesta este baschetul și pentru noi trebuie să fie o lecție. Suntem dezamăgiți că nu jucăm finala și că nu o putem câștiga. Urmează o mică pauză în care ne vom recăpăta forțele. Ne așteaptă o nouă fază a sezonului și trebuie să fim pregătiți.

Eu nu am intrat pe teren cu gândul că suntem învingători de la început. Știam că ei alcătuiesc o echipă bună și că vor face tot posibilul să ne învingă. Am încercat să le transmit asta băieților, dar se pare că nu am reușit suficient de bine pentru a câștiga. Nu e o tragedie, mergem mai departe”, a declarat antrenorul “studenților”.

Comenteaza