Concluziile lui Mihai Silvășan după primul succes din play-off: “A fost un meci greu, nici nu mă așteptam să fie altfel”

Concluziile lui Mihai Silvășan după primul succes din play-off: “A fost un meci greu, nici nu mă așteptam să fie altfel”
| Foto: championsleague.basketball

U-BT Cluj-Napoca s-a impus în primul meci al seriei împotriva celor de la CSU Sibiu, scor 89-79, și are șansa de a obține calificarea în semifinale chiar pe terenul marii rivale.

Chiar dacă diferența de la final a fost una formată din două cifre, campioana României a întâmpinat probleme în fața sibienilor. Antrenorul Mihai Silvășan susține că se aștepta la o astfel de evoluție din partea oaspeților din BT Arena și a ținut să își ceară scuze suporterilor pentru ora la care a fost programat duelul.

“A fost un meci greu, nici nu mă așteptam să fie altfel. Ei au venit aici fără să aibă multe de pierdut, gata să joace un baschet de calitate. Sunt o echipă bună, competitive. Trebuie să fim pregătiți pentru asta. Am fost concentrați, dar puteam face mai bine anumite lucruri în apărare. Per total, sunt mulțumit.

Era important să câștigăm. Le mulțumesc fanilor care au fost la meci, îmi cer scuze suporterilor, deși nu e vina clubului. Din punctul nostru de vedere, este penibil ca echipa de pe locul I să joace un meci la ora 17:00.

Nu mă interesează ce meciuri au fost puse mai târziu, în săli în care nu vin tare mulți fani. Îmi pare rău că suporterii nu au ajuns la meci. Pe viitor, mai bine nu am fi transmiși la televizor. Ne dorim să îi ținem pe suporteri aproape de noi, în sală”, a explicat antrenorul.

“Este important că ne-am apărat propriul teren. Am întâlnit o echipă bună, care a jucat bine. Am fost puternici timp de 40 de minute, iar la final am câștigat.

Vom merge pregătiți la Sibiu să avem un nou meci bun. În repriza a doua am fost mai agresivi și am înscris coșuri de trei puncte. Știm că va fi dificil să câștigăm la Sibiu, însă vom da totul pe teren”, a spus și Andrija Stipanovic, cel care a înscris 16 puncte.

Cel de-al doilea meci al seriei este programat la Sibiu, vineri, 6 mai, de la 19:00.

Comenteaza