Concluziile lui Mutu după remiza cu Farul: "Ne-a lipsit inspirația"

Concluziile lui Mutu după remiza cu Farul: "Ne-a lipsit inspirația"
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a revenit pe terenul campioanei, a egalat și se întoarce cu un punct de la Constanța.

După remiza cu Oțelul Galați, "feroviarii" au înregistrat un nou rezultat de egalitate, scor 1-1, împotriva Farului. Chiar dacă recunoaște că elevii săi nu au fost inspirați, Adrian Mutu încearcă să rămână optimist și a remarcat prestațiile bune, în opinia sa, din repriza secundă.

"Au fost două reprize diferite. În prima am suferit, iar în a doua am dominat. Nu am văzut dacă a fost fault sau nu la Fica. Singura lor ocazie s-a transformat în gol. Ne-a lipsit inspirația. Am jucat cu echipa de pe locul patru în deplasare. A fost meci greu.

După jocul din repriza a doua, meritam golul. Dacă facem un rezumat al meciurilor de când sunt eu, repriza a doua ne-a aparținut mereu. Dar trebuie să avem mai multă continuitate. Avem nevoie de personalitate și încredere în forțele proprii.

Se înjumătățesc punctele. În play-off, meciurile vor fi tari. Farul Constanța nu e matematic încă. Vom vedea. Să ne câștigăm meciurile mai întâi. În șapte meciuri, am pierdut doar o singură dată. Au fost meciuri grele. Poate aceste meciuri ne călesc pentru play-off", a declarat antrenorul, potrivit Digisport.

Comenteaza