Concluziile lui Petrescu după succesul de la Sfântu Gheorghe: “Sepsi ne-a dominat. Norocul a fost de partea noastră”

Concluziile lui Petrescu după succesul de la Sfântu Gheorghe: “Sepsi ne-a dominat. Norocul a fost de partea noastră”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana a câștigat în deplasare cu Sepsi OSK, scor 2-0, grație reușitelor semnate de Mario Camora și Gabriel Debeljuh.

Runda cu numărul 28 din Liga 1 a adus un nou succes pentru CFR Cluj. Cu toate acestea, antrenorul “feroviarilor” recunoaște că norocul a avut un rol important la Sfântu Gheorghe, iar elevii săi au fost dominați timp de minute bune de către gazdele de la Sepsi OSK.

“Am întâlnit un adversar foarte bun, care le-a bătut pe Craiova și pe Farul acasă și a dominat FCSB-ul. Sepsi are un joc de pase foarte bun, trei jucători tehnici la mijloc, trei jucători rapizi în atac. Sepsi ne-a dominat, a avut posesie, a avut cornere, dar nu a avut o ocazie clară.

Noi am fost cam moi pe benzi. Am zis la pauză că, dacă vom juca așa, nu vom câștiga meciul. Cred că se mai întoarce roata puțin după meciurile cu FCSB și Craiova, când am fost egalați în prelungiri.

Norocul a fost de partea noastră, dar și băieții au muncit foarte bine. Schimbările au fost foarte bine, jucătorii au intrat cu atitudinea corectă”, a explicat Petrescu pentru Digisport.

Comenteaza