Concluziile lui Sabău, după remiza cu CS U Craiova: „Am avut curaj să jucăm. Puteam să pierdem și jocul”

Concluziile lui Sabău, după remiza cu CS U Craiova: „Am avut curaj să jucăm. Puteam să pierdem și jocul”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj consideră că echipa sa a arătat mult mai bine în repriza a doua, după o primă repriză nereușită.

Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul celor de la ”U” Cluj, a tras concluziile la finalul meciului cu Universitatea Craiova, încheiat la egalitate, 1-1.

O primă repiză în care am jucat destul de modest. Nu am avut ritm, destul de timizi. Am jucat lent, nu am jucat din două atingeri. Am ajuns cu puțini jucători în preajma careului. Am pierdut mingi, i-am pus pe contraatac. O primă primă repriză clar controlată de Craiova, a doua controlată de noi. Am dominat. Am avut curaj să jucăm. Puteam să pierdem și jocul.

Sunt mulțumit de jucători în repriza a doua. Cu teamă l-am introdus pe Dan Nistor. Voiam să joace doar 30 de minute. La fel și cu Alex Chipciu. Ei sunt doi jucători importanți, doi lideri. Sunt jucători care pot face diferența. L-am văzut suferind mult pe Ovidiu Bic. Nu ai cum să nu-i consideri importanți. Eu cred că vom arăta foarte bine. A venit acest Ilie, care arată bine și fizic”, a declarat Sabău, potrivit digisport.ro.

Pentru Universitatea Cluj urmează duelul din Cupa României cu CSA Steaua, meci care se va disputa joi.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza