Concluziile oficialilor din Gruia după remiza din Andorra: "N-a fost un meci reuşit. Am crezut că va fi mai uşor"

Concluziile oficialilor din Gruia după remiza din Andorra: "N-a fost un meci reuşit. Am crezut că va fi mai uşor"
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a încheiat la egalitate returul cu Inter Club d'Escaldes, scor 1-1, însă s-a calificat mai departe în preliminariile UEFA Conference League.

Campioana României a evoluat sub așteptări pe terenul unei echipe care nu a ieșit cu nimic în evidență în prima manșă. Totuși, la retur, trupa din Andorra i-a dominat categoric pe "feroviari" și a ratat ocazii importante.

Oficialul formației din Gruia, Marius Bilașco, recunoaște că echipa clujeană a fost surprinsă de evoluția celor de la Inter d'Escaldes, însă pune jocul slab pe seama șocului eliminării din Liga Campionilor.

"N-a fost un meci reuşit, dar important e că ne-am calificat. Am crezut că va fi mai uşor, dar ei au reuşit să se mobilizeze şi ne-au surprins la fazele fixe. Puteam să marcăm şi să câştigăm pe final.

Da, cu toţii ne-am aşteptat la altceva. Acum ar fi uşor să zic. A fost o deplasare foarte lungă, ar fi uşor să găsim scuze. Cred eu că e important să ne adunăm, avem un meci important acasă sâmbătă. Jucăm într-un ritm infernal.

Ne dorim cu toţii să trecem mai departe. Am ajuns în poziţia în care trebuie să ne luptăm pentru Conference League şi e important să trecem următorul tur. Dacă ar fi să vorbesc despre starea noastră de spirit şi cum suntem acum, va fi destul de greu.

Sper să o depăşim. Am avut o cădere după ratarea calificării mai departe în preliminariile UCL. E greu să te uiţi, mai ales că am avut meciul în mână, am avut şansa să închidem meciul", a spus Bilașco pentru Orange Sport.

Comenteaza