Concurs de majorete şi dans modern, în Floreşti

Concurs de majorete şi dans modern, în Floreşti
74 de echipe de majorete şi dans modern vor participa miercuri, 8 aprilie, la cea de a treia ediţie a Cupei Școlii „Gheorghe Șincai” din Floreşti.

Concursul se adresează tuturor preșcolarilor și elevilor de clasele primare, gimnaziale și liceale din ţară şi din străinătate şi are ca scop promovarea beneficiilor aduse de practicarea dansului de majorete și a dansului modern.

Printre cele 74 de echipe înscrise, formate din aproximativ 1000 de copii, se numără echipe cu rezultate notabile în acest domeniu sportiv, precum campioanele europene "Madness UMF", vicecampioane naționale "Destiny" și "Pink Diamands", participante la competiții naționale și internaționale.

Evenimentul va avea loc la Sala de sport „Cetatea Fetei" din Florești, iar programul complet al concursului poate fi consultat în documentul ataşat.

Competiţia este organizată de şcoala gimnazială „Gheorghe Șincai" Florești și Asociația Sportivă Școlară „Gheorghe Șincai" împreună cu Inspectoratul Judeţean Cluj, Asociaţia de Majorete din România, Primăria și Consiliul Local Floreşti, Sala de Sport ,,Cetatea Fetei" Floreşti şi Asociaţia de Cheerleading din Ungaria.

Comenteaza