Condamnați să câștige. “U” Cluj e în căutarea a trei puncte vitale contra lui Metaloglobus

Condamnați să câștige. “U” Cluj e în căutarea a trei puncte vitale contra lui Metaloglobus
| Foto: facebook.com/fcarges.ro

Formația clujeană se deplasează în capitală pentru duelul cu formația condusă de Marius Măldărășanu, iar “studenții” sunt obligați să obțină un succes

Startul ratat de sezon, cu trei înfrângeri în primele patru etape îi obligă pe clujeni să se întoarcă cu cele trei puncte din capitală. Deși căldura și terenul sintetic vor reprezenta un impediment împotriva celor de la Metaloglobus, “studenții” speră la un succes. Formația din capitală este bine poziționată, la jumătate clasamentului, două două victorii și două înfrângeri în startul sezonului. Cu mulți jucători trecuți prin Liga 1, printre care și Ovidiu Herea, Metaloglobus e un adversar mai dificil decât pare la prima vedere.

Palmaresul întâlnirilor directe este de partea Universității Cluj, care a învins în ambele dueluri din stagiunea precedente. Primul, disputat la Târgu Mureș, s-a încheiat 2-0, iar cel din capitală s-a încheiat cu succesul la limită al “Șepcilor roșii”, 1-0. Din păcate, Cristi Dulca nu se va putea baza pe cei mai buni marcatori din sezonul trecut, Cristian Gavra și Dorin Goga.

Partida dintre Universitatea Cluj și Metaloglobus se dispută azi, de la ora 13:00 și va fi transmisă de Digisport, Telekom Sport și Look Plus.

Comenteaza