Condițiile în care Arlauskis îi părăsește pe “feroviari”: “Ne-a spus că pleacă doar dacă ar prinde un contract de un milion de euro”

Condițiile în care Arlauskis îi părăsește pe “feroviari”: “Ne-a spus că pleacă doar dacă ar prinde un contract de un milion de euro”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana s-ar putea despărți la finalul sezonului de unul dintre cei mai buni jucători din ultimele două sezoane.

După doi ani și jumătate petrecuți în Gruia, Arlauskis se gândește serios să îi părăsească pe clujeni. Lituanianul se află în ultimele șase luni de contract și speră la o ofertă care să îi asigure siguranța financiară la finalul carierei. Potrivit Prosport, portarul are o ofertă din Arabia Saudită, de la Al-Shabab. Totuși, Arlauskis ar accepta mutarea în Golf doar în anumite condiții.

Bogdan Mara a dezvăluit pretențiile financiare ale portarului. ”Arla se află în ultimele șase luni de contract și poate să discute și cu alte formații. Însă noi am vorbit cu el și i-am spus că ni-l dorim în continuare și de la vară la CFR Cluj. Acum așteptăm răspunsul lui. Ne-a spus că pleacă de la CFR Cluj doar dacă ar prinde și el un contract de un milion de euro sau de dolari, dacă este cazul prin zonele arabe, fiindcă nu știu exact cu cine discută agentul său.

Însă vă pot spune sigur că până la această oră, Arlauskis nu a semnat cu nicio altă formație. Dacă nu găsește un contract financiar la suma de care eu v-am vorbit, atunci va rămâne la noi indiferent că vine Bălgrădean”, a directorul sportiv al campioanei.

În vârstă de 32 de ani, Arlauskis a sosit în Gruia în 2017 și a evoluat în 100 de meciuri în tricoul vișiniu. Alături de clujeni, lituanianul a cucerit două titluri în Liga 1 și o Supercupă a României.  

Comenteaza