Conducerea CFR-ului are un mesaj clar: "Oricine e de vânzare"

Conducerea CFR-ului are un mesaj clar: "Oricine e de vânzare"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele Cristi Balaj a anunțat că toți jucătorii formației din Gruia ar putea fi vânduți în schimbul unei sume considerate corectă de către club.

Înainte de noul sezon și chiar în startul campionatului, CFR Cluj a trecut prin schimbări important, atât la nivelul băncii tehnice, cât și la nivelul lotului. În Gruia a sosit un nou antrenor, iar conducătorii clubului au încercat din răsputeri să amelioreze probleme financiare.

Fotbaliști importanți s-au despărțit de "feroviari" în schimbul unor sume consistente, iar președintele echipei clujene, Cristi Balaj, anunță că oricine este de vânzare, dacă șefii fostei campioane consideră că ofertele sunt potrivite.

"În momentul în care primim o ofertă de nerefuzat pentru oricine din cadrul clubului, e normal că oricine e de vânzare, mai puțin domnul Varga", a explicat Balaj pentru Fanatik.

Nana Boateng, Andrei Burcă, Simone Scuffet, Claudiu Petrila, Yuri și Christopher Braun sunt jucătorii în schimbul cărora CFR Cluj a încasat bani în actuala perioadă de mercato.

Comenteaza