Conducerea CFR-ului negociază prelungirea contractelor unor jucători importanți din lotul campioanei

Conducerea CFR-ului negociază prelungirea contractelor unor jucători importanți din lotul campioanei
| Foto: facebook.com/cfr1907

Oficialii formației din Gruia le-au propus noi înțelegeri unor fotbaliști care au evoluat constant pentru “feroviari” în ultimele sezoane.

CFR Cluj plănuiește noi mutări în perioada de mercato, însă a început și negocierile cu jucătorii ale căror contracte expiră la finalul stagiuni. Printre aceștia se numără și Mike Cestor și Billel Omrani, iar șefii campioanei își doresc să îi păstreze pe cei doi în Gruia.

Potrivit Fanatik, conducerea CFR-ului le-a propus deja noi contracte celor doi, iar salariul ar urma să fie majorat în cazul ambilor fotbaliști. Cestor încasează în prezent 14.000 de euro lunar și ar urma să primească 15.000 de euro pe lună conform noii înțelegeri.

În vârstă de 29 de ani, fundașul central a sosit în 2019 de la Astra Giurgiu și a îmbrăcat de 44 de ori tricoul vișiniu.

În ceea ce îl privește pe Billel Omrani, golgheterul campioanei ar urma să încaseze 20.000 de euro lunar, în prezent fiind remunerat cu 18.000 de euro pe lună. După ce a ajuns în Gruia, în 2016, francezul a fost unul dintre cei mai importanși jucărori ai “feroviarilor”, cu 47 de goluri și 35 de pase decisive în 195 de apariții.

Comenteaza