Conducerea CFR-ului, noi informații despre plecarea lui Culio. “E un băiat deosebit, decizia lui m-a surprins”

Conducerea CFR-ului, noi informații despre plecarea lui Culio. “E un băiat deosebit, decizia lui m-a surprins”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Mijlocașul argentinian, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria clubului din Gruia a decis să se despartă de “feroviari” la finalul anului.

“Eroul de la Roma”, așa cum îl alintă suporterii campioanei, a decis să își încheie cariera de jucător cu șase luni mai devreme decât își dorea. Juan Emmanuel Culio se va despărți de CFR la finalul anului, meciul cu Astra Giurgiu fiind ultimul din cariera sa la Cluj. Fotbalistul va reveni țara natală, Argentina, pentru a fi alături de familia sa.

Decizia mijlocașului a susprins chiar și membrii conducerii din Gruia. “Culio a fost cel mai corect fotbalist pe care l-am văzut. E unul dintre cei mai de caracter jucători pe care i-am avut. Un băiat deosebit, un familist, un sportiv desăvârșit. Decizia lui m-a surprins, cu atât mai mult cu cât săptămâna trecută chiar vorbisem cu el. Era îngândurat, dar nu mi-a spus nimic.

El îmi spune: «fratele meu». De câte ori a avut probleme, apela la mine și l-am ajutat întotdeauna. Înțeleg că are ceva probleme de familie. Probabil că trebuie să plece din cauza părinților, dar nu pot să-l întreb exact ce probleme are”, a spus Ștefan Gadola, acționar majoritar la CFR Cluj, potrivit GSP.

Comenteaza