Conducerea din Gruia visează la banii de la UEFA. Ce așteptări au oficialii CFR-ului

Conducerea din Gruia visează la banii de la UEFA. Ce așteptări au oficialii CFR-ului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Aflați încă în procesul de optimizare financiară, "feroviarii" se gândesc la sumele pe care le-ar putea încasa prin participarea în cupele europene.

Chiar dacă încă speră la un nou titlu, Cristi Balaj recunoaște că șefii din Gruia s-ar mulțumi și cu o clasare pe podium și cu trofeul Cupei României. Președintele echipei clujene a vorbit din nou despre importanța banilor pe care "feroviarii" i-ar putea încasa de la UEFA prin participarea în competițiile continentale.

"Suntem în obiectiv în continuare. Pentru noi este importantă participarea în grupele unei competiții europene, cel puțin Europa League. În situația în care vom ajunge doar în grupele Conference League putem să spunem că e mai bine decât anul trecut.

Am fost frustrați după acea înfrângere la limită cu Adana și am scăpat calificarea printre degete. În condițiile date, în parcursul strategic pe care l-am văzut, este OK să terminăm pe locul doi și să luăm Cupa României.

Cum ai știut să te bucuri când ai fost pe locul 1 la 14 puncte diferență trebuie să accepți în sport și să fii de partea cealaltă", a declarat Cristi Balaj pentru Fanatik.

Comenteaza