Conducerea "U" Cluj: Alex Chipciu va rămâne / Becali: Îl vreau... Gratis

Conducerea "U" Cluj: Alex Chipciu va rămâne / Becali: Îl vreau... Gratis
| Foto: prosport.ro

S-a încheiat "telenovela" plecării căpitanului Universităţii Cluj la campioana României FCSB. Gigi Becali anunţase că îl vrea pe Alex Chipciu la FCSB însă condiţia era să nu scoată niciun ban pentru el.

Deși Gigi Becali a anunțat că îl vrea la FCSB și a spus că există dorință și din partea lui Alex Chipciu, jucătorul ar intenționa de fapt să continue la Cluj.

Cel puțin asta susține Radu Constantea, președintele lui ”U” Cluj, care a dezvăluit că a avut inclusiv luni o discuție cu Alex Chipciu, în cadrul căreia jucătorul și-ar fi exprimat dorința să continue în Ardeal.

”Alex Chipciu va rămâne. Alex nu ne-a transmis că își dorește să plece. Și azi am avut o discuție cu el, a tot zis că vrea să rămână în continuare la noi.

Într-adevăr, dacă se pune problema de o plecare cu siguranță va fi vorba de o sumă de transfer, dar nu cred că își dorește să plece de la noi”, a declarat Radu Constantea, la Prosport Live, citat de didisport.ro

Mijlocașul mai are un an de contract cu ”U” Cluj, astfel că singura modalitate prin care transferul la FCSB se poate face este să ajungă la un acord cu conducerea clubului și să rămână liber.

CITEŞTE ŞI: Becali, despre transferul lui Chipciu la FCSB: "Am zis că îl vreau... Gratis"

Comenteaza