Conflict pe gazon, după CFR Cluj - Dinamo, unde a plouat cu cartonaşe roşii şi galbene. Chiar şi după ultimul fluier al arbitrului

Conflict pe gazon, după CFR Cluj - Dinamo, unde a plouat cu cartonaşe roşii şi galbene. Chiar şi după ultimul fluier al arbitrului
| Foto: Captura video DigiSport

Chiar dacă au jucat acasă, feroviarii s-au impus greu, 1-0, în fața jucătorilor lui Dinamo, care au jucat în nouă oameni din minutul 37. La finalul meciului spiritele s-au ”încins”, chiar pe gazon.

După ultimul fluier al arbitrului central Marcel Bîrsan, Valentin Costache și Deian Sorescu s-au contrat pe gazon, conflict ce ar fi pornit încă din timpul partidei, scrie digisport.ro.  Fotbaliștii au fost apoi despărțiți, în cele din urmă, de către ceilalți jucători sau de către unii membri ai staff-urilor tehnice, intrați pe gazon după finalul jocului.

Arbitrul Marcel Bîrsan a intervenit după conflict și a acordat câte un cartonaș galben pentru Valentin Costache și Deian Sorescu.

Din cauza avertismentului primit, Valentin Costache va rata meciul cu Universitatea Craiova, programat duminică, de la 21:30. Edi Iordănescu nu se va putea baza în confruntarea din ultima etapă a sezonului regular nici pe Ciprian Deac, care a primit un cartonaș galben în minutul 45 al duelului cu Dinamo.

Totuși, în ciuda celor două pierderi suferite pentru următoarea etapă, CFR Cluj a obținut la finalul jocului cu Dinamo trei puncte importante, care i-au permis să se apropie la o singură lungime în spatele liderului FCSB, care a obținut doar o remiză în această etapă, după 0-0 la Giurgiu cu Universitatea Craiova.

Comenteaza