Continuă campania de achizții la “U” Cluj. “Studenții” au transferat un atacant din Liga 1

Continuă campania de achizții la “U” Cluj. “Studenții” au transferat un atacant din Liga 1
| Foto: FC Universitatea Cluj

Echipa clujeană continuă să se întărească înaintea noului sezon și a ajuns la un acord cu un fotbalist care în stagiunea precedentă a înscris 7 goluri în tricoul Rapidului.

“Adrian Bălan a fost crescut de Dinamo București, primul club la care a evoluat la nivel de seniori fiind Dămila Măciuca. A debutat pentru echipa vâlceană în sezonul 2012/2013 al ligii secunde.

După o scurtă perioadă petrecută la CS Ștefănești, Bălan a ajuns, în februarie 2014, la FC Voluntari, echipă care în acea perioadă evolua în Liga a III-a. La finalul acelui sezon reușea promovarea în divizia secundă alături de ilfoveni. Tot alături de FC Voluntari promova în Liga 1 un an mai târziu.

La finele sezonului 2016/2017, cu Adrian Bălan în teren, FC Voluntari câștiga Cupa României după o finală câștigată la lovituri de departajare împotriva celor de la Astra Giurgiu. Pe lângă acest trofeu, Adrian Bălan a cucerit și Supercupa României în același sezon, FC Voluntari trecând cu 1-0 de Farul Constanța.

După patru ani și jumătate la FC Voluntari, vârful de atac semna cu Politehnica Iași. În jumătate de sezon petrecut la formația ieșeană, Adrian Bălan a bifat 21 de meciuri și a marcat cinci goluri.

A mai jucat timp de jumătate de an la FC Hermannstadt (12 meciuri și trei goluri), după care a fost transferat de Rapid București în septembrie 2020. A obținut promovarea în Liga 1 cu Rapid, marcând 12 goluri în cele 26 de meciuri jucate în acea stagiune. În sezonul recent încheiat din Liga 1, Adrian Bălan a punctat de șapte ori pentru „giuleșteni.”

Bun venit la ”U”, Adrian!”, a anunțat clubul clujean.

Comenteaza